ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Две години ефективна присъда получи бившият футболист Георги Семерджиев за побоя над Лъчезар Вутов. Другият обвиняем по същото дело - бившият играч на ЦСКА и националния отбор Иван Бандаловски се отърва с една година условно. 

Двамата бяха обвинени в причиняване на средна телесна повреда на лицето Лъчезар Вутов. След като през май 2012 г. Семерджиев и бившият национал се сбиват с трима мъже в столичния квартал „Хаджи Димитър“. Георги разрязал капачката на коляното му на две с мачете, след това го пребил докато Бандаловски го държал, за да не може да се защити.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+) 

Инцидентът станал малко преди Гергьовден, на 4 май 2012 г. Лъчезар се возил в колата си с  Георги Генев и още един, който назова само по фамилия – Савов. Зад волана бил именно той. Те се движели по бул. „Дондуков“ в столицата, след което завили покрай Английската гимназия. В този момент зад тях спряла кола.

Шофьорът в автомобила започнал да приветства с фаровете, докато накрая не се изравнил с тях. Тогава от сваления прозорец се показал Семерджиев, който започнал да псува компанията в другата кола. В този момент светофарът светнал в зелено и Вутов и приятелите му потеглили.

На следващия ден те отново видели колата на Семерджиев в „Хаджи Димитър“. Спрели, за да разберат какво са искали от тях предния ден. Изчакали ги около 10 минути, след което от съседния блок излезли Семерджиев, Бандаловски и момиче с патерици. Бързо се стигнало до сбиване между компаниите.

Докато Вутов седял на земята със свити колене, бившият национал го ритал през гърба и по раменете. През това време Семерджиев извадил мачетето от колата си, с което започнал да удря пострадалият по коляното.

Преди повече от седмица Семерджиев бе осъден на 20 години затвор за смъртта на две жени, които помете на столичния бул. "Черни връх".

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!