ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Ужасяваща гледка е изгорелият апартамент на Веселин Тосев. БЛИЦ информира вчера, че опожареното жилище на пловдивската улица „Братия“, е собственост на бившия футболист на Марица и Славия

Огнената стихия е тръгнала от забравена включена ютия и е причинила изгаряния по лицето и обгазяване на майка му, а синът му е евакуиран и за щастие не е пострадал. 

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

От апартамента обаче не е останало почти нищо. Колегите от "Марица" показаха снимки от опожарения дом на Тосев. Семейството му има нужда от помощ, за да стъпи отново на краката си. Бившият сърцат играч на ЦСКА Красимир Чомаков призова пред БЛИЦ да бъде оказана финансова помощ на приятеля му. 

Веселин Тосев, известен още като българския Фаба Раванели, е юноша на Марица, играл е още за Славия, Септември (София), Ботев (Враца), Сокол (Марково), Топлика, Спартак (Плевен), Асеновец, Спортинг (Бенковски) както и в германската оберлига за Тюркиемспор и Хелас (Берлин). 

Връх в кариерата му е голът, който отбелязва с екипа на Славия във врататата на Тирол Инсбрук (мач за Купата на УЕФА),  пазена от легендата Станислав Черчесов.

Тосев е син на един от най-големите треньори в школата на Марица - Ангел Тосев, който навремето на блиц шах направи реми на световния шампион Анатолий Карпов.

Вече има банкова сметка, на която всеки, който иска може да помогне на Тосев и семейството му:

BG37UNCR70001524888680
Веселин Ангелов Тосев

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК

Снимки "Марица":