След стрелбата на бензиностанция в София вече има задържан. По информация на NOVA и bTV това е футболистът Георги Йомов.

Националът е бил извикан на повторен разпит в полицията тази сутрин, а след това е задържан. 

Звезда на ЦСКА и известна чалгаджийка арестувани след стрелбата с двама ранени на Околовръстното

По информация на NOVA пред полицията Йомов, който е признал, че е бил на мястото на стрелбата, е разказал, че снощи на бензиностанция на Околовръстното на София между брат му и непознати за него хора е възникнал конфликт. По-късно в разправията се е включил и бащата на Йомов, твърдят източници на NOVA. Тогава братът е стрелял. Към този час бащата и братът се търсят от полицията.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

БНТ и bTV пък твърдят, че бащата на Йомов е стрелял. На местопроизшествието са намерени 3 гилзи и един патрон.

В проведена беседа звездата на ЦСКА споделил, че на бензиностанцията е възникнал конфликт с брат му и още няколко непознати за него лица и брат му се е обадил на баща им, който по-късно е дошъл и по време на разправията бащата е стрелял. 

По непотвърдена информация в 7-мо Районно управление са задържани за разпит 7 души.

Първо в БЛИЦ! Ужас с двама простреляни на Околовръстното в София! СНИМКА

Единият от ранените е на 36 г. Той е прострелян в двата крака и е в шоково животозастрашаващо състояние, с тежка кръвозагуба.

БНТ съобщи имената на простреляните - Марио Вълчев и Иван Петров.

Дали самият Георги Йомов ще бъде обвинен и дали арестът му ще бъде удължен, за момента не е ясно. Разследването продължава.

Припомняме, че снощи ЦСКА излезе със съобщение в официалния си сайт, в което Йомов заявява, че няма нищо общо със случилото се.

Очаквайте подробности!