Дъщерята на руската футболна легенда Вячеслав Малафеев беше изпратена в лудница. 16-годишната Ксения ще бъде подложена на експертиза, която да установи дали е психично здрава и дали може да бъде подведена под съдебна отговорност.

През март Ксения Малафеева беше арестувана заради търговия с наркотици в значителен размер. За това престъпление тя може да получи присъда от десет години лишаване от свобода.

Малафеев е истинска легенда на Зенит. През цялата си професионална кариера той играе за тима от Санкт Петербург. В продължение на 17 години вратарят има над 400 мача за отбора във всички турнири.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

През 2011 г. преживя страшна трагедия, тъй като съпругата му Марина загина в автомобилна катастрофа само часове преди мач на Зенит. От този брак той има две деца – Ксения и Максим (14-годишен). Година по-късно Малафеев се ожени за втората си съпруга Екатерина, от която има един син – Алекс (роден на 10 май 2013 г.).

В началото на година Ксения Малафеева напусна дома си и започна да живее с приятели, които са известни като наркопласьори и зависими към дрога.