Италианската футболна съдийка Даяна Ди Мео се появи в клипове с неприлично съдържание в мрежата, а след това се оплака, че е жертва на насилие. 22-годишната красавица твърди, че никога в живота си не е пращала на никого пикантни видеа и горещи снимки, а мобилният ѝ телефон най-вероятно е бил хакнат и последните дни за нея са се превърнали в ад.

„Две седмици страдание, но сега дишам отново. Не знам кой ми е откраднал личните видеоклипове, но мисля, че телефонът ми е бил хакнат. Снимките и видеата обикаляха социалните мрежи и се озоваха в OnlyFans”, сподели Ди Мео на профила си в социалната мрежа Instagram.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Порно за отмъщение, също дефинирано като „порнография без съгласие“, а също и сексуално насилие чрез изображения, е актът на споделяне на интимни изображения или видеоклипове на дадено лице без неговото съгласие.

"Тук съм, за да говоря за това, много от нас не могат да го направят и се крият. Надявам се да дам глас на всички онези жертви, които са обвинени, докато в действителност виновникът е от другата страна на екрана, който или стреля, или „просто споделя“. Днес жертвата съм аз, утре може да съм близък човек, който може би сега гледа клиповете и се усмихва. Никога не е виновна жертвата, запомнете това", добави хубавицата, която е подала жалба в полицията и иска да бъдат намерени участниците в престъплението.

Очарователната съдийка обаче събира мъжките погледи с доста интересни снимки, като някои футболни фенове смятат, че тя самата вероятно е разпространила клиповете в сайтове за възрастни.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Diana Di Meo (@dianadimeo_)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Diana Di Meo (@dianadimeo_)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Diana Di Meo (@dianadimeo_)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Diana Di Meo (@dianadimeo_)