Защитникът на Манчестър Сити Жоао Кансело преживя истински кошмар, след като беше нападнат в собствения си дом от четирима крадци в четвъртък вечерта. 

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

27-годишният футболист е получил наранявания по лицето, след като се е опитал да отблъсне натрапниците, които са избягали с откраднати бижута. Жената до Кансело – Даниела и дъщеря им са били в къщата, когато се е случил обирът.

От Манчестър Сити информираха, че полицията вече е заппчнала разследване на инцидента. Португалският национал, който живее в предградията на Манчестър, публикува своя снимка в Instagram, за да документира раните си след нападението.

"За съжаление днес бях нападнат от четирима страхливци, които ме нараниха и се опитаха да наранят семейството ми", написа португалският футболист.

"Когато окажете съпротива, се случва това. Успяха да ми вземат всички бижута и да ме оставят в това състояние. Не знам как има хора с такава подлост. Най-важното за мен е семейството ми и за щастие всички са добре. И след толкова много препятствия в живота ми, това е само едно повече, което ще преодолея. Твърди и силни, както винаги“, добави той.

"Ние сме шокирани и ужасени, че Жоао Кансело и семейството му са били жертва на кражба с взлом в дома им тази вечер, по време на която Жоао също беше нападнат. Жоао и семейството му са подкрепени от клуба и той помага на полицията в тяхното разследване", се казва в изявление от клуба.

Кансело се присъедини към Манчестър Сити през 2019 година с трансфер от Ювентус на стойност 60 милиона паунда. Той стана шампион във Висшата лига с „гражданите“, а също така спечели и Купата на лигата.