Волейболният Левски е поредният роден клуб, който става жертва на коронавируса. Четирина играчи на "сините" са дали положителни проби за COVID-19. Това съобщиха от клуба. 

"Плейофът между Левски и Локомотив (Пловдив) бе отложен с две седмици заради заразени с COVID-19 състезатели от нашия клуб. Четирима от играчите ни са с положителни проби и според регламента на Българската федерация по волейбол при подобна бройка следва насрочване на нова дата. Срещата трябваше да се изиграе утре от 19 часа в зала "Христо Ботев". 

Нашите момчета са с леки симптоми и се чувстват добре. Всички останали, които бяха тествани, включително и хората от щаба, са с отрицателни PCR резултати. Пожелаваме бързо възстановяване на състезателите и силно се надяваме да няма повече подобни случаи", написаха от "синия" клуб.

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

Новата дата за домакинския мач на Левски с Локомотив (Пловдив) е 5 ноември. При евентуална победа за "сините", ще се играе решителна среща на 9 ноември в Пловдив (в зала "Сила").

Припомняме, че Локомотив води на Левски с 1:0, след като ги надви с 3:1 гейма на предварителния турнир в Пазарджик. Крайният победител ще си осигурят място в първата осмица на Суперлигата.