ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Прокуратурата се зае със скандалната случка между строителя на "Колежа" Илиян Филипов и двамата пловдивчани, които твърдят, че са бити от него. Разкритията вчера направиха известният фен на Ботев (Пловдив) Велизар Цоакидис и мърчандайзинг мениджърът на "канарчетата" Божидар Караджов.

Има разпоредена прокурорска проверка във връзка със случая. Прокуратурата е уведомена от Шесто РУ, след като там е постъпил сигнал за възникналото напрежение. 

Грандиозен скандал в Ботев! Илиян Филипов скочи да бие фен и служител в клуба ВИДЕО

Проверката е разпоредена вчера, а срокът за приключването й е 30-дневен, съобщиха за "Марица" от прокуратурата.

Припомняме, че на официалната фейсбук страница на Ботев (Пловдив) беше публикувано шокиращ клип, показващ как собственикът на фирма ПИМК Илиян Филипов напада известния в жълто-черните среди фен Велизар Цолакидис. Известният запалянко в същото видео се оплаква, че е блъскан и псуван от Филипов, чиято компания е водещ партньор в консорциума, изпълняващ строителните дейности на стадион "Христо Ботев". На видеото от насилие от страна на Илиян Филипов се оплака и мърчандайзинг мениджъра Божидар Караджов.

WINBET – завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

От своя страна Илиян Филипов излезе с официална позиция. В нея той казва, че съжалява за действията си, но обвинява фена Велизар, че му е поискал 40 000 лева, за да манипулира "жълто-черните" привърженици. Филипов благодари на ръководството на клуба, че най-накрая е отговорило за бой над феновете, след мълчанието по случая с арестуваните служители.