ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Сериозна драма се разигра на паркинга на Южен парк в столицата по вина на управителя на ресторанта, разположен на входа на парка, научи БЛИЦ. „Шефът“, както го нарече един от сервитьорите, решил да паркира лекия си автомобил напреки на паркинга зад ресторанта и по този начин блокира три други коли.

Оказа се, че въпросният управител на име Александър, всъщност менажира заведението на топ боксьора ни Кубрат Пулев.

Кошмарът за собствениците на другите коли продължил около 40-минути, в които те стояли на студа, за да изчакат „някой“ да благоволи да си премести колата. Едни от чакащите се оказаха и хората от телевизионния екип на водещата д-р Нина Хамилтън (на снимката вдясно), с която се свързахме за коментар:

"Чакахме дълго, много дълго, операторът ми се изнерви тотално, защото трябваше да стигне на снимки. Мислехме, че някой просто е отишъл до тоалетна, но минаха около 40 минути. С нас чакаше и майка с дете и куче. Всички бяхме много търпеливи до един момент, в който започнахме да се притесняваме, че няма да можем да си тръгнем“.

WINBET – завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

Става ясно, че един собствениците на паркираните коли предложил най-накрая да се обадят на 112, които да се свържат с КАТ и по регистрационния номер да издирят нахалника.

„Аз се обадих на 112, даже два пъти. Явно са успели да се свържат със собственика, защото след около 10-тина минути се появи човек от заведението, който да премести колата. Човекът каза, че е просто сервитьор и му наредили да се погрижи. Не издържах и влязох в заведението, намерих въпросния управител и след като го попитах, дали не му е неудобно няколко човека да го чакат повече от 30 минути да си премести колата, докато той си пие питието, той просто каза „съжалявам“ – възмущава се водещата.

Нина Хамилтън потвърди, че се е опитала да се свърже и със самия Кубрат Пулев по телефона, за да го информира как управителя на заведението му срива реномето му с непрофесионалното си поведение. „Все пак беше неделя, около 18 часа, предполагам, че е бил със семейството си и не вдигна, но пък информирах сестра му, която обеща да му предаде.

Грозно преживяване, но напоследък хората са станали такива егоисти и въобще не ги интересува дали ще причинят страдание другиму, надявам се управителят да си вземе поука и да не тормози хората повече“.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК

* БЛИЦ притежава оригиналите на снимките, на които се вижда регистрационният номер на автомобила.