От COVID-19 се разболя цялото ми семейство. Не беше никак леко, но не беше и най-тежкият възможен вариант. Всички го изкарахме по различен начин, но най-тежко го изкарах аз”.

Това сподели в ефира на Нова телевизия председателят на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева.

Начален Бонус до 1000 лв. за онлайн казино игри от efbet

Раева развива двойна бронхит пневмония. Налага се да приема антибиотици и кортикостероиди. Тя споделя, че се е възстановила бързо, но вирусът е повлиял изключително много на психиката й.

„Намираш се в едно ужасно физическо и психическо състояние. Трябва да сме дисциплинирани и изпълнително, за да може човечеството да се справи по-бързо с това нещо", заключи тя.

Съпругата на собственика на Левски обърна специално внимание на футбола в България и в частност на отбора на Левски. Според нея "синия" клуб няма да фалира и в най-скоро време отново ще тръгне по пътя към успехите. 

„Прекрасен празник, поздравявам всички зрители. Да имат светлина, здраве, доброта в душите и да чакаме по-добри дни за всички българи“.

„Футболът е пиперлива тема в България. Обичам футбола и искам да се върна, когато стадионите бяха пълни, всички с нетърпение очаквахме и обсъждахме кой ще играе. Много е тъжно сега, да се надяваме да се промени и да тръгне в друга посока. Истината е, че състоянието в Левски е много тежко, но не трябва да се забравя защо е така. То е така още преди Наско да дойде в тима.

Той наследи един клуб с нереално големи задължения и вярвам, че е единственият вариант. Сигурна съм, че Левски няма да фалира и съм убедена, че много скоро Левски ще се изправи, да стигне до мястото, което му се полага - при най-добрите. Да се възстанови от този ужас и шок и да гледа спокойно към Европа и европейските турнири. Господ избира своите любимци за най-тежките каузи. Животите и на двама ни вървят в една посока в спорта.

И аз започнах да се занимавам с художествена гимнастика в труден момент. Щастлива съм с това, което направих. Мисля, че при Наско съдбата е същата. Той винаги се е появявал в Левски, когато има проблеми. Сега, когато е собственик и е начело, клубът е в най-жестокото си положение в историята, откакто съществува. Този филм сме го играли, макар че сега е по-тежко. Вярвам обаче, че отново, за пореден  път, ще има успешен край“.