Тайгър Уудс определено е най-добрият голфър на всички времена, но името му се свързва и с редица негативни случки в личния живот. За него бе направен документален филм, който показва големия му успех, стремглавото му падение и грандиозното завръщане на голф игрищата.

Един от събеседниците в документалния филм е Рейчъл Ушител - жената, с която Уудс  изневерява на съпругата си Елин Нордегрен през 2009 година.

"Той беше в леглото ми и беше моят тигър. Уудс печели турнири и награди. Може да падне, но отново става и хората искат да му се радват. Но жените не получават много от него - главно скандали. Почувствах, че най-накрая трябва да кажа нещо. Беше наистина трудно в продължение на десет години да гледам как хората говорят всякакви неща за мен. Това беше труден живот и не е било лесно. Затова реших да говоря", казва Ушител преди излизането на документалния филм.

Winbet - победата е емоция! (18+)

Уудс е първият спортист, който печели милиард долара в кариерата си. Той беше толкова доминиращ в голфа, че имаше предложение да му се забрани да се състезава. Но сексуалната му ненаситност му струва скъпо. Той се запознава със съпругата си Елин Нордегрен през 2001 г., докато тя работи като бавачка и чистачка в семейството на шведския голфър Джаспър Парневик. Тайгър се жени за нея след три години, а двамата имат дъщеря и син.

Г-жа Уудс подаде молба за развод, след като голям брой жени обявиха публично, че са имали интимна връзка с голфъра. Според някои източници по-късно Уудс признал на жена си, че е спал с около 120 жени по време на брака им. И интересното е, че той е спал с повечето от тях, докато е бил в клиника, за да се отърве от сексуалната си зависимост.

След развода си през 2010 г. Уудс беше по-често в клюкарските новини, отколкото в спортните. Имаше връзка със скиорката Линдзи Вон, но тя не продължи дълго.

Уудс бе застигнат и от здравословни проблеми, затова се подложи на четири операции заради гърба си. Но не се предаде, а се върна в голфа по шампионски начин.