С три трупа завърши любовна драма, а светът на моторните спортове е в траур заради едната от жертвите. Това е генералният директор на известната писта „Спа-Франкоршан“ Натали Майе (на снимката долу).

Тялото на 51-годишната Майе е открито от полицията след сигнал на съседи за стрелба в къщата. При пристигането на мястото униформените служители открили телата на две жени и един мъж.

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

Органите на реда предполагат, че Натали Майе е имала любовна авантюра с другата жена. Счита се, че съпругът на шефката на „Спа-Франкоршан“ е научил за изневярата и затова е застрелял двете жени, а след това се е самоубил.

„Безжизнените тела на две жени и един мъж са били открити в къща в Гуви (Белгия). И тримата са с огнестрелни рани. Счита се, че мъжът е застрелял двете жени и след това се е самоубил“, се казва в краткото официално съобщения на полицията.

Натали Майе е генерален директор на пистата „Спа-Франкоршан“ от лятото на 2016 г. В периода 27-29 август там трябва да се проведе състезанието за Гран При на Белгия във Формула 1.