ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Една от големите ни звезди в плуването Антъни Иванов изригна в социалните мрежи заради критики по адрес на топ тенисиста ни Григор Димитров.

Гришо се отказа от участие на турнира в Барселона заради заболяване, а мнозина го засипаха с подигравки, което ядоса Иванов.

"Мислех си, че не всички спортисти в България ги плюят, но гледам, че и Григор се скъсват да го плюят. Некадърен бил, женкар бил, отпадал всеки турнир и т.н. Българите сме много интересни (не всички, разбира се).

WINBET – завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

Как може да плюеш човек стигал до номер 3 в света в ерата на Роджър, Рафа и Джокович и печелил финалите на АТР и то грозно с неща от сорта на "Тоя и аз ще го бия" и т.н.

Пийте си ракията и не коментирайте спорт. Единствените хора, които могат да коментират спортните постижения са тези направили повече в дадената област. Дървени философи навсякъде.

Направо сте смешни. Григор е класа, винаги е бил и винаги ще бъде, а вие дето го плюете винаги ще си останете такива каквито сте си сега. Гадни комплексари радвайки се на чуждото нещастие", пише Антъни.