Най-добрият български плувец Антъни Иванов се включи през камерата на телефона си предаването "Здравей, България" по „Нова Телевизия“ и разказа как се справя с коронавируса. През миналата седмица стана ясно, че той и гаджето му са с положителни проби за COVID-19.

„И двамата се чувстваме добре. В първите дни имахме температура и след това нямахме симптоми. Една седмица след първия тест трябва се направи втори. Прибрах се от бала миналата неделя и разбрах, че е имало човек, който е заразен. Реших да си направя проба в сряда. Нямах никакви симптоми. Резултатът излезе в четвъртък. Първите симптоми бяха четвъртък вечерта. 5-6 дни след бала", продължи плувецът.

20-годишният младеж разкри, че е имал само температура, която обаче е достигнала цели 39 градуса.

1000 лева Oнлайн казино Бонус от efbet

„Организацията на бала мисля, че беше добре. Бяхме по 6-7 души на маса. Имаше разстояние между хората. Някои носеха маски. Бяхме на полузакрито място. През повечето време всички бяха навън. Не знам точно как е тръгнал вирусът", сподели Иванов.

"С родителите ми не съм се виждал. За 12 часа се върнах в Търново. Единствено с момичетата и момичето от националния отбор съм се виждал", завърши плувецът.