Звездата на ЦСКА 1948 Мартин Камбуров отнесе солена глоба заради разправията с полицаи и служители на община Пловдив през май миналата година, научи „Марица“ от свои източници. Районният съд в Пловдив го признал за виновен в извършено хулиганство, но заради чистото му съдебно минало е освободен от наказателна отговорност. В крайна сметка му е наложена глоба от 1000 лв.

Извънредно: Арестуваха Мартин Камбуров, хвърлял пари по полицаи

Футболистът Мартин Камбуров се сдоби с обвинения в хулиганство и повреждане на чужда собственост в края на май 2019-а. Тогава бе арестуван за 24 часа след скандал с полицай и служители на община Пловдив, след което освободен срещу 1000 лв. гаранция.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

"Марица" припомняме и предисторията:  

Камбуров се скарал с тримата служители заради поставени скоби на кола, която паркирал неправилно ул. "Полковник Сава Муткуров" в града, въпреки поставения забранителен знак дори за престой и табелата с предупреждение за репатриране с "паяк". На шофирания от него автомобил, собственост на приятелката му, били поставени три скоби. След като видял, футболистът вдигнал скандал, започнал да обижда и ругае по повод действията им. Камбуров хвърлил по унизителен начин на земята пред тях 30 лева – една банкнота от 20 лева и една банкнота от 10 лева, за да плати таксата за неправилно паркиране. 

Пристигналият на място полицейски служител му поискал документ за самоличност, но той отказал да го предостави. 

След това Камбуров се качил в колата и потеглил, въпреки че скобите още не били свалени. След няколко метра спрял, като на място пристигнали екипи на "Общинска полиция“ и на Трето РУ на МВР-Пловдив. Установено било, че скобите са били повредени по време на движението и нямало как да се използват повторно.