ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 1 И СПЕЧЕЛИ НАГРАДИ ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Грандиозен скандал разтърси английската Висша лига, след като вестник "Сън" разкри, че футболист от елита е организирал тайно секс парти за свои колеги в лондонски хотел.

Гостите, сред които известни модели, трябвало да преминат през различен от централния вход на хотела и да бъдат съпроводени от охрана до апартамента на играча.

Там те подписвали договори, че няма да кажат нищо за случилото се, както и да предадат телефоните си.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

Въпреки това обаче се появи запис, на които една от участничките е успяла да заснеме всичко преди партито.

"Имаше толкова момичета, които идваха и си отиваха, че трябваше да чакаме в гаража, докато другите напуснат стаите. Беше диво. Бяха резервирали няколко големи стаи и организаторите качваха момичетата в асансьорите една след друга. В стаите имаше няколко футболисти от Висшата лига, а някои бяха по леглата“, разказва една от участничките.

“Чух, че млада жена, работеща в хотела, е била хваната с футболист и е имала проблеми с шефовете си. Казаха ни, че не искат да снимаме нищо и да го публикуваме в социалните медии. Само на играчите бе позволено да запазят телефоните си. Бяхме се заклели да пазим тайна. При пристигането ни претърсиха, сякаш минавахме през охраната на летището“, допълва момичето.