Известната руска красавица Милана Тюлпанова, бивша съпруга на актуалния треньор на Том (Томск) Александър Кержаков, коментира появилата се шокираща информация в социалните мрежи, че се е опитала да се самоубие с хапчета и, че е настанена в реанимация, а лекарите се борят за живота ѝ.

„Момчета, добре съм. Вчера страницата ми беше хакната и жалко, че близки хора решиха да се подиграят с това. Благодаря на всички, които се притесниха“, написа Тюлпанова в Instagram.

Преди дни руските медии съобщиха, че Тюлпанова е спешно хоспитализирана след прием на голямо количество хапчета за сън. Като причина тогава бе посочена, че последната половинка на красавицата се оказал измамник. Съпругът, който беше известен като някакъв „бизнесмен Юджийн“, криел истината за миналото си. Мъжът се оказа мошеник и тя го напусна веднага след сватбата им на Малдивите.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

След това в профила на Милана Тюлпанова се появиха две интригуващи и доста странни съобщения.

„Ще ви разкажа за всичко утре. Толкова много въпроси от вас. Милостта свършва. Ще ви кажа всичко ”, гласи съобщението, оставено в историята в два часа през нощта. Час по-късно на страницата на Тюлпанова се появи съобщение, че „в града ни има хора, които по някаква причина вярват, че са богове“.

Дали самата Милана пише съобщенията или нейната страница все още е хакната, не е известно. Тя се разведе с бившия руски футболен национал Александър Кержаков през май 2018 година. Двамата имат син на име Артемий.