Семейството на Михаел Шумахер е закупило нов луксозен имот, където да се спаси от студената зима.

Според списание Die Bunte, съпругата Корина и двете му деца Джина и Мик са похарчили 2.8 милиона евро за прекрасно имение на испанския остров Майорка. Имотът е с площ от 54 000 кв. метра и е разположен край Пуерто де Андракс.

Уникалното място разполага с неповторима гледка и близост до морето. Имотът притежава разрешение и за отглеждане на животни – една от страстите на дъщерята Джина, и се очаква именно там да бъде домът на семейството през предстоящия зимен сезон.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Семейство Шумахер не за първи път се сдобива с вила с такива характеристики, след като през 2018 г. Корина купи имот в Лас Брисас де Андрат, чийто собственик бе собственикът на Реал (Мадрид) Флорентино Перес, който го обявява за продажба след смъртта на съпругата си. Този луксозен комплекс разполага с площ от 15 000 квадратни метра с невероятна гледка към крайбрежието, както и с всички видове удобства и комфорт.

Колкото до състоянието на Шуми след инцидента през 2013-а, основните грижи за легендарния пилот се полагат именно от фамилията му.

„Мисля, че той е във вегетативно състояние, което означава, че е буден, но не реагира“, заяви преди време неврологът Ерих Ридерер в документалния филм на Netflix за живота на германеца.