Популярният американски спортен журналист от ESPN Стивън Ей Смит обяви интересна версия за предстоящ провал на доиграването на сезона в НБА. Според него липсата на секс ще повлияе негативно на представянето на играчите.

Както е известно, шампионатът в Лигата на извънземните беше прекратен в средата на март, след като бяха открити първите играчи, заразени с коронавирус. Очаква се подновяването на сезона да бъде на 30 юли в Орландо (щат Флорида). Ще участват 22 от общо 30 отбора. Мачовете ще се провеждат в развлекателния комплекс „Дисни Уърлд“.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

„Действително ли някой си мисли, че тези млади мъже в продължение на три месеца ще издържат, без да имат сексуалните контакти, на които са свикнали? Някой трябва да го каже на всеослушание. Всички нека са наясно, че тези момчета няма да стоят дълго, без да се срещнат със своите съпруги и приятелки. Точно затова се искаше първенството да бъде доиграно в Лас Вегас, тъй като там се предлагаха условия за приемане на играчите и техните семейства. Големият проблем е, че през първия месец в Орландо баскетболистите ще бъдат сами и това ще повлияе на представянето им. Честно ви казвам, никой няма да стои като консервиран в стъкленица. Всички ще търсят близост с жените в своя живот“, обяви Смит в ефира на американската спортна телевизия.