Григор Димитров подготвя нечуван подарък за новата си любов Лолита Османова, научи БЛИЦ.  Малко преди той да отлети за Австралия, където се подготвя за предстоящия старт на Аустрелиън Оупън на 8 февруари, двамата са оглеждали тузарски апартамент в Монако. Гришо планирал да купи ново жилище, в което той и Лолита да заживеят. Според запознати, цената му надхвърляла 1,5 милиона евро.

Winbet - победата е емоция! (18+)

„То не е хубаво човек да слага каруцата пред коня, но по всичко личи, че връзката им е доста сериозна. Макар и да са отскоро заедно, любовта им е огромна. Фактът, че Гришо иска да купи ново жилище, достатъчно ясно говори за намеренията им да са заедно занапред дълго време“, коментират източници на най-четената агенция.

Подаръкът на Григор към любимата е чувствително по-голям от този, който тя му направи. Наскоро Лолита подари на най-добрия ни тенисист котка.

Бащата на рускинята е милиардерът Елдар Османов и не си знае парите, но и наш Гришо има достатъчно дебел джоб, за да си позволи жилище на стойност над 1,5 милиона евро.