ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НА БУКМЕЙКЪР ТУК!

Руски шампион по бокс беше прострелян по време на нощен крос из улиците в Челябинск. Андрей Стоцки се намира в реанимация, a лекарите уверяват, че животът му вече е вън от опасност. 

28-годишният спортист е нападнат в полунощ на 26 януари. Той тичал в района на стадион "Восход", когато наблизо спряла кола, от която изскочили двама души. Между Стоцки и непознатите възникнал скандал, който прераснал в сбиване.

Когато мъжете разбрали, че не могат да с голи ръце да се справят със здравеняка, го простреляли 20 пъти.

Стоцки е откаран в болница с огнестрелни рани в областта на таза, бедрата и краката. 

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

Според местната полиция той познава стрелеца. Идентифициран е и вторият участник в инцидента, като той все още се издирва.

Руските медии информират, че конфликтът е започнал заради жена. Собственикът на оръжието се оказа приятел на спортиста, който ревнувал съпругата си. 

"Когато Стоцки бил на гости на двойката, неговият приятел забеляза много ясни признаци на внимание към съпругата му и изгони боксьора от къщата. По-късно са се срещнали, но не знам какво точно се е случило", разказва свидетел.

Стоцки е многократен национален шампион при аматьорите. На професионалния ринг балансът му е 4 победи и нито една загуба.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!