Кристиано Роналдо може и да е една от най-големите звезди в света, но явно това не носи достатъчно привилегии на любимата му Джорджина Родригес. Аржентинката беше отрязана при поискване на ВИП покана за фестивала Сан Ремо, въпреки че преди година бе водеща на 70-ото му юбилейно издание заедно с най-сексапилната италианска спортна журналистка Дилета Леота.

Джорджина и красивата телевизионна водеща пожелали да присъстват поне като зрители и на 71-то издание на фестивала, което ще се състои от 2 до 6 март без публика в театър „Аристон“. Изненадващо пристигнал отказ, а причината за това бе обявена от директора на фестивала Амадеус.

„Те не са истински звезди, никога не сме ги имали предвид“, заяви Амадеус.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Фестивалът ще бъде открит от един от най-разпознаваемите модели в света Наоми Кембъл, а на сцената ще излязат още певицата Елоди и актрисата Мадилда де Анджелис. Директорът Амадеус е отправил специална покана и към медицинската сестра Алесия Бонари. Младата жена се превърна в любимка на цяла Италия и символ на борбата с коронавируса, след като публикува снимка на израненото си от маски лице още в началото на пандемията в началото на март.

Междувременно Джорджина Родригес участва в заснемането на нова колекция на популярна марка бански костюми. Тя показа клип, с който развихри въображението на представителите на силния пол. „Красива“, „От друг свят си“ са само част от коментарите на последователите ѝ в Инстаграм, където видеото беше гледано от 4,4 милиона души само в рамките на едно денонощие.