ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 3 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Водачът на автобуса с 16 деца, който катастрофира край Дряново вчера, вероятно е починал преди инцидента. Това е мнението на спешните медици, пристигнали при инцидента и на полицията. Така те потвърдиха първоначалната версия, според която на възрастния шофьор му е прилошало преди катастрофата. След това тя беше отхвърлена.  

WINBET – завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

Както БЛИЦ писа автобус с 16 деца от детско-юношеската школа на Литекс се вряза в дувар на къща в село Гостилица, община Дряново малко преди 16.00 ч вчера. 73-годишният водач е починал зад волана. При завой автобусът е излязъл от пътното платно.

Очевидец със смразяващ разказ за катастрофата с 16 деца от школата на наш клуб

Здравата каменна ограда е успяла да убие инерцията на превозното средство. Според експерти автобусът не се е движил с превишена скорост и именно това е спасило децата в автобуса. Домакинът на къщата и неговите съседи са категорични, че само внимателното каране и бавната скорост на шофьора не са позволили той да се обърне, а просто е спрял в оградата и стълбите край пътя.

Според медиците шофьорът - на 73 години, вероятно е починал преди катастрофата. Предполага се, че е получил инфаркт. Домакинята на къщата, до която автобусът самокатастрофира веднага излиза, след като чува страхотен трясък. Помага на децата да излязат от превозното средство. Разказва, че са били много уплашени и стресирани и ги кани в къщата си.

Автобус с 16 деца от Ловеч катастрофира, има загинал

"Аз видях какво стана, бях в офиса си и чух страшен удар. Излязох да видя какво става - децата пищяха, вратата на автобуса се отвори и децата слязоха. Два часа след инцидента дойдоха да ги приберат и автобуси и родителите на децата", споделя тя.

Според децата малко преди катастрофата автобусът е започнал да криволичи.