Шокираща изповед направи бившата румънска хандбалистка Мариана Цетинер. Тя разказа пред медиите в родината си за ада, през който е минала, когато е била само на 13 години.

Мариана е талантлива спортистка с големи мечти. Израства без родители в сиропиталище и претърпява ужасяващи мъчения, в това число и изнасилване, след което и аборт. 

"Нямах майка и баща, израснах в сиропиталище. Бях бита и изнасилена, след което забременях и направих аборт. Изнасили ме треньорът Нита Григоре", каза Мариана.

"Не бях единствената, с която той злоупотребяваше. Терорът над мен започна, когато бях на 12 години. По време на лагерите той ме викаше в стаята си и ме караше да се събличам. Ако не исках, веднага казваше: "Утре се прибираш в сиропиталището!". Нямах на кого да споделя, нямаше кой да ме защити. Светът щеше да повярва на него", разказва Цетинер. 

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

"Когато не вкарах, той ме биеше в съблекалнята. Бях победена от този негодник. Риташе ме над глезена и крещеше: "Ако не вкараш 10 от 10, Ще те пратя по дяволите". Това се случваше, докато бях бременна.

Трябваше да направя аборт през петия месец и мислех, че ще умра. Бях на 12-13 години. Беше трудно, ужасно! Треньорът беше голям мръсник. Не знам дали все още е жив и къде е.

Когато нямаш майка или татко, всичко отива по дяволите. Животът е много труден “, разказва Цетинер.

Ужасът за нея обаче продължава и след като пораства. Преживява своята голгота, след като през 1995 година е осъдена на три години затвор за подбуждане към секс на хора от същия пол. 

Докато излежаваше присъдата си претърпява ужасяващи мъчения в затворите Айуд и Тирсор. Освободена е през 1998 година, напуска Румъния и получава политическо убежище в Германия, където живее до днес.