Здравеняк преби човек насред улицата посред бял ден, а видео от инцидента се появи в интернет и бързо се превърна в хит. На кадрите си вижда как ММА боецът Фахрудин Феризович налага човек на улицата, а минувачите отвръщат глава и не се намесват.

Инцидентът е станал в Сребреник (Босна и Херцеговина), а другият участник в мелето е Мехо Бешич – бащата на футболната звезда Мухамед Бешич от Евертън. Бешич-старши е известен в Босна като конфликтна личност и вече е няколко пъти е бил в затвора за различни престъпления.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Боят между Феризович и Мехо Бешич е заради пари, които боецът твърди, че бащата на футболната звезда му дължи.

„Той си построи къща и ми поиска заем от 11 000 евро. Дължи ми пари. Синът му Мухамед покри голяма част от сумата, но Мехо Бешич продължава да ми дължи 2000 евро. Нападнах го, защото той ме заплашва, след като излезе от затвора. Няколко пъти подава жалби срещу мен в полицията, а в същото време ми праща снимки на автомати, звъни ми по телефона и ме ругае. Оплаках се в полицията, а те ми казаха да внимавам, тъй като Бешич ме търси и носи оръжие със себе си“, обясни Фахрудин Феризович пред „Дневни Аваз“.