Излязоха наяве шокиращи подробности относно мотивите за убийството на 29-годишната Кристина Аранда, което преди дни разтърси света на спорта.

Както е известно, съпругата на парагвайския футболист Иван Торес и майка на трите му деца, беше застреляна в главата по време на музикален концерт.

След стрелбата Кристина Аранда е откарана в болница. Лекарите временно са успели да я върнат в съзнание за 25 минути, но след това тя е получила сърдечен арест и последващите опити на медиците да я съживят са се оказали напразни.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Според информациите от Парагвай, Кристина е станала жертва на атентат на наркопласьори. Убийството ѝ е било наказание за нейния баща, който е полицейски инспектор и води разследването срещу въпросните търговци на дрога.

Южноамериканските медии твърдят, че по време на стрелбата има още една жертва – Маркос Игнасио Рохас Мора. Други четирима души (на възраст между 23 и 40 г.) са били приети в болница с огнестрелни рани.

Единият от хоспитализираните е част от наркогрупировката и също е бил ранен. Той обаче е избягал от болницата и е обявен за издирване от полицията.