Разследващите смъртта на 22-годишния футболист на Бастия 1924 Самуеле Де Паоли, намерен мъртъв в канавка край италианския град Перуджа, не изключват вероятността за непредумишлено убийство. Заподозряна е 43-годишната бразилска транссексуална проститутка Патрисия, която последна е видяла Де Паоли жив и лежащ гол в канавката. Тя е призналва пред полицаите, които разпитват свидетели и преглеждат камерите за видеонаблюдение в околността, че е прекарала вечерта с футболиста и е имало свада между тях и го е хванала с ръцете си за гушата, за да се защити, но категорично отрича убийство.

Winbet - победата е емоция! (18+)

„Не съм го убила. Когато си тръгнах, той беше гол на земята без сили, но жив. Той ме помоли: „Помогни ми да стана, не ме оставяй тук“, но не го направих. Според мен той умря от свръхдоза“, сподели джендър проститутката пред La Nazione и потвърди, че е на разположение на следователите, които очакват резултатите от токсикологичните тестове и аутопсията.

„Бях цялата в кръв и му казах: „Тръгвам си, защото това, което направи с мен, не го е правил никой друг“. Ако бях му помогнала, отново щеше да ме удари“, добавя Патрисия, която има четири счупени ребра, наранявания по шията и носа и е помолила за медицинска помощ.