ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Сърджан Петрович – синът Люпко Петрович, направи официално изявление относно състоянието на 76-годишния специалист. Както е известно, през миналата седмица бившият треньор на Левски, ЦСКА и Цървена звезда претърпя катастрофа.

След това беше настанен в болница, където беше установено, че е получил инсулт. Вследствие Петрович беше поставен за няколко дни в изкуствена кома. Сърджан Петрович направи изявлението си, за да прекрати различни спекулации относно състоянието на легендарния треньор.

WINBET – Ранно изплащане, Бонус Колонка и още много изненади в Спорт! (18+)

„Баща ми е все по-добре. Подобрява се с всеки изминал ден. Лекарите са оптимисти. Резултатите от прегледите, направени от специалисти, са окуражаващи и ние се надяваме на най-доброто развитие. Напълно сме наясно, че процесът на възстановяване ще отнеме няколко месеца“, заяви синът на Люпко Петрович.

Според informer.rs, Люпко Петрович е поискал от съпругата си тетрадка, защото искал да си запише няколко тактически схеми. Изданието допълва, че сърцето и дробовете на легендарния специалист са в отлична кондиция. Кръвта в мозъка от прекараните два инсулта също е намаляла и общото му състояние е добро.