Промоутърът на Антъни Джошуа – Еди Хърн, преди дни сипеше грозни закани към Кубрат Пулев. Сега обаче 41-годишният мениджър на британския боксьор беше застигнат от наказание. Той обяви чрез профила си в „Туитър“, че е заразен с COVID-19.

“Днес се оказа, че съм дал положителен тест за COVID-19 и трябва да напусна „балона“ незабавно. За щастие, всички останали проби са негативни. Прибирам се у дома, за да се изолирам. Очаквайте включване и утре“, написа Хърн в социалната мрежа.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

Един Хърн организира специално изолиран комплекс за редица професионални боксьори, наречен „балон“. Там бойците стоят в идеални условия и без контакт с външния свят, за да може да участват в организираните от промоутъра боксови вечери. Такава трябва да се проведе в предстоящия уикенд в „Маршал Арена“ в Милтън Кийнс.

Както е известно, на 12 декември Антъни Джошуа трябва да се бие с Кубрат Пулев в Лондон. Двете страни имат постигнато споразумение за мача, но все още няма подписан договор. Само преди преди дни Еди Хърн се закани, че неговият клиент ще нокаутира Кобрата.