Страшен скандал се разрази на сватбата на двукратния световен шампион по борба Заурбек Сидаков. По време на тържеството 24-годишният руснак получил шокиращи клипове, на които се вижда как любимата му Мадина му изневерява.

Златният медалист от Европейските игри в Минск през 2019 г. реагирал мигновено. Той хванал невярната жена за косата и я изхвърлил от тържеството, чиято организация струвала 8 милиона рубли.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

След това Сидаков рухнал на колене пред всичките 500 гости и заплакал. От клиповете станало ясно, че булката не са само му е изневеряла, а в миналото е била е момиче на повикване.

„Експрес газета“ твърди, че скандалните записи са пратени от съпругата на любовника на Мадина – 62-годишният милионер Сергей Кациев.

Съсипаната булка е опитала самоубийство и си прерязала вените, но нейните роднини я открили и навреме изпратили в болница. Тепърва предстои развод, тъй като скандалът станал след официалното оформяне на брака. Близките на Заурбек Сидаков се притесняват, че скандалът може да провокира край на състезателната му кариера.