Легендарният кечист Хълк Хоган и бившата му съпруга Линда получиха забрана да посещават спортни събития на AEW (All Elite Wrestling). Това е организация, конкурентна на Световната кеч федерация (WWE).

Новината беше обявена Тори Хан, който заедно с баща си Шахид Хан се главните инвеститори в AEW. Линда Хоган е отстранена заради скандална публикация в „Туитър“, свързана с протестите покрай смъртта на 46-годишния афроамериканец Джордж Флойд.

„Гледам обраните магазини покрай безредиците. Всички те са извършени от афроамериканци. Ако искат наистина да се чуят исканията им, трябва да се държат по-цивилизовано“, написа бившата съпруга на Хълк Хоган.

1000 лв. Нов начален Онлайн Казино Бонус от efbet

Впоследствие този туит беше изрит от нейния профил. Въпреки това блондинката и поднесените извинения Линда беше отстранена от посещение на събитията на AЕW.

Хълк Хоган от години е известен с това, че прави обидни забележки на расова основа. Заради ситуацията с протестите из цялата територия на САЩ, той също е отстранен.

66-годишният бивш кечист и Линда Хоган имаха 25-годишен брак, но се разведоха през 2007 г. Поводът бяха постоянните изневери на Хълк Хоган, чието истинско име е Тери Джийн Болеа.