Голяма простотия изръси в ефир журналистът от Би Ти Ви Георги Попвасилев по време на мача от Шампионската лига Манчестър Юнайтед – Лайпциг (5:0) снощи. Малко след средата на първото полувреме камерите показаха треньора на германския тим Юлиан Нагелсман.

„Физиономията му издава страшно висока стойност, ако трябва да използваме грозномера“, изцепи се коментаторът, обиждайки по жесток начин 33-годишния немец.

Намекът, че Нагелсман е грозен изнерви много фенове, които засипаха журналиста в социалната мрежа с нападки.

1000 лв. Нов начален Онлайн Казино Бонус от efbet

„Къде видя, че е грозен. Той даже е симпатичен мъж“, „Попвасилев тотално се изложи. Това е обида в ефир. Лошото е, че не му е за първи път“, са част от коментарите на разгневените запалянковци.

Те припомнят, че коментаторът е обиждал в ефир и други спортни личности, включително и бившия треньор на Валенсия Алберт Селадес.

Снощи обаче Попвасилев като че ли се усети, че е пресолил манджата. Веднага, след като обиди Нагелсман, той започна да сипе похвали по негов адрес, за да замаже конфузната ситуация. Журналистът обяви, че немецът е изключителен треньор, млад и бъдещето е пред него.

„Попвасилев по принцип има много готино чувство за хумор, остроумен е. Даже негови фенове са създали страница във Фейсбук, където пускат готините му лафове. Но на моменти прекалява, а снощната му изцепка беше меко казано скандална“, добавят други зрители.