Капитанът на Манчестър Юнайтед Хари Магуайър е ритал и удрял с юмруци паднал на земята полицай. Това разкриха органите на реда в гръцкия курорт Миконос, след като стана ясно, че футболната звезда се замеси в скандал и е арестуван

Според официалната верския английският национал и неговите приятели са проявили брутално насилие към полицаи, като са ги съборили на земята, след което са ги удряли с юмруци и ритали. Магуайър и останалите двама задържани вече бяха транспортирани до Сирос, където им бяха повдигнати официално обвинения от прокуратурата. 

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

"Първоначално всичко започва със скандал между две групи, едната от които е на Магуайър. С него са били и други футболисти. Скандалът между компаниите е потушен, а гневът на играчите се насочва към полицаите. Един от тримата футболисти, които са били на възраст 27, 28 и 29 години, е хвърлил люлка по един полицай. Последвало е сбиване. И тримата са били арестувани, но докато полицаите са се опитали да направят това, другите двама, включително футболистът, също са проявили насилие. Поне двама полицаи са били съборени на земята и са били удряни с юмруци и ритани", разказва говорителят на полицията.