ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Футболист от школата на Спартак (Варна) е станал обект на зверско отношение от неизвестни лица. Случката се разиграва в подлез до Спортен комплекс „Локомотив“ тази сутрин, информира Vsport.bg.

Младият играч е отивал на тренировка около 8 часа сутринта, когато е нападнат от четирима, един от които е носил бухалка. 

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

Въпросните лица са го принудили да си съблече екипа на Спартак и са му го взели.

За момента няма повече подробности, като се знае, че нападателите са били ученици, малко по-големи от играча на "соколите". Нападнатият юноша на Спартак е на 13 години. 

От пресцентъра на полицията уточниха за Varna24.bg, че се касае за спор между тийнейджъри, запалянковци на два различни футболни отбора.

13-годишно дете облечено с блуза на Спартак било спряно от друго момчета, на около 15 г., което държало в ръцете си метална бухалка. Оказало се, че по-голямото момче е привърженик на конкурентен футболен отбор. Нападателят заплашил детето и го накарал да си съблече блузата, с която било облечено и на която било изписано името на отбора, който харесва. 

За щастие не е имало физически сблъсък между децата. 13-годишният спортист се е разминал само с уплаха. Детето веднага се е обадило на баща си, който е подал сигнал до полицията. В момента се установява нападателят, който е бил в компания с други деца, но които не са се намесили. 

Варненката Невена Иванова пише следното за скандалния случай:

"Четири гаменчета днес сутринта са нападнали дете, облечено в екип на Спартак (Варна) в подлеза на стадион "Локомотив". Съблекли са голо детето на температура около 7 градуса! 

Какви деца възпитавате? Какви са реакциите на службите на реда?

Колко още подобни случаи трябва да има и какво точно трябва да се случи, за да се предприемат мерки?!".

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК