Бившият баскетболист на Балкан (Ботевград) и Черноморец - Марко Янушевич се забърка в голям скандал в Сърбия. Спортистът е част от риалити предаване, а от него стана ясно, че е имал извънбрачна връзка с модела Мая Маринкович. Освен това баскетболистът е правил порно клипчета, с които я изнудва, а и често я е пребивал от бой. За това разказва самата тя пред медии в родината си.

"Той ме засне без срам по време на секс. Направи записи, за които не знам. След това ме изнудваше с тях. Когато разбрах какво е направил, той изпрати записите на свои приятели. Съобщи публично, че нямаме връзка. Реших да го напусна, но преди това да го снимам и аз. Правихме секс в апартамента му и го снимах гол. Исках да използвам видеото, за да докажа на всички, че сме имали дълга връзка. Показах му, че не може да ме изнудва. Той пред мен изтри своите записи, но знам, че ги е пратил на свои приятели да ги пазят", разказа Мая.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

"Той се прави на приятен човек, но е обикновен побойник! Той ме биеше и малтретираше от ревност. Цялата бях в синини. Не ме пускаше да напусна апартамента. Хващаше ме за ушите и ме влачеше... Мисля да се оплача в полицията, но с доказателствата, които имам, той ще влезе в затвора. Съжалявам за дъщеря му Круна, която няма да вижда баща си доста години", добавя Маринкович.

"Марко е помислил за всичко, преди да влезе в предаването. Той е бесен на Мая и прехвърли всичките им интимни записи на приятел. Ще мисли тепърва кога и как да ги показва. Наистина е бесен. Заради скандалите се раздели със съпругата си и вече няма какво да губи", казва източник на "Курир".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Публикация, споделена от MARIJA MARINKOVIC (@majaamarinkovic) на

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Публикация, споделена от MARIJA MARINKOVIC (@majaamarinkovic) на