ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 3 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Съпругата на капита на баскетболния ни национален отбор в колички Николай Ваклинов е жертвата на насилие на пътя в столицата. За кошмара съобщи пострадалата Николета Ваклинова във "Фейсбук", където показа кадри от инцидента.

БЛИЦ вече писа за скандалната ситуация от събота вечер, описана в една от групите за "Люлин". Полициятa работи по сигнала.

В събота вечерта, когато снегът започна да вали в столицата, дамата е в автомобила си и прави маневра, за да се престрои на завой. В същото платно с висока скорост се движи опел. Шофьорът решил, че тя го засича. Блокирал пътя й и слязъл от возилото. Започнал да псува и заплашва.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

"Опитах да се извиня, че ако съм направила нещо, то е заради лошите метеорологични условия, въпреки че карах много бавно, с необходимите сигнални светлини. Той се приближи и счупи с юмрук страничния ми прозорец и огледалото", разказва Ваклинова. 

Стъклата се пръснали и я наранили. Нарязали лицето и ръцете й. След това нападателят се качил в колата си и избягал. Нападнатата дама веднага е подала сигнал. Екипът на Бърза помощ промил раните й, а на полицаите е предаден номера на колата, в която е бил агресивният мъж. 

Публикацията на пострадалата дама в социалните мрежи:

"Това не са кадри от Хелоуин... Това са кадри от събота привечер, когато един мъж (от съседна кола) в снежна буря, реши, че съм го засякла (всъщност се преустройвах, за да завия, но той се движеше твърде бързо)... ядосан ме засече, блокира пътя ми, спря колата, слезе бесен, псувайки и заплашвайки ме... докато аз се опитвах да се извиня, че ако съм направила нещо погрешно е заради лошите метеорологични условия, въпреки, че карах много бавно, мнимателно, и с необходимите светлинни сигнали, не съм го видяла... 

Той се приближи, счупи с юмрук страничния ми прозорец и огледалото... стъклата се пръснаха навсякъде.... нарязаха лицето и ръцете ми, но той се качи в колата и си тръгна. Разбира се... дойде линейка, промиха ме, извадиха стъклата, дойде полиция, дадох показания, пуснах жалба... и да, това ще отнеме време, но справедливост трябва да има. 

Органите на реда бяха много отзивчиви и съм сигурна, че последствия  за такива актове на насилие трябва да има, въпреки, че не ни се занимава. Споделям това, защото такива действия трябва да бъдат наказуеми! Моля всеки, който има подобни случаи да търси справедливост, защото ние трябва да се подкрепяме и да променим алгоритъма, който залива България! Мъже да агресират на жени... ами... няма да стане!". 

 

 

Това не са кадри от Halloween...Това са кадри от събота привечер, когато един мъж( от съседна кола) в снежна буря, реши,...

Posted by Nika Kizomba on Saturday, 25 November 2023