ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Славея Сираков сподели в социалните  мрежи, че след жестокото убийство на психолога и писател Иван Владимиров - Нав, породено от съседска вражда, тя и други нейни съседи също са подложени на тормоз от позната на обществеността двойка. Голямата дъщеря на Наско Сираков и Илиана Раева разкри и кои са тези хора.

"Насилието не трябва да поражда насилие, а справедливост! Искам съседи приятели, а не терористи!Лицата Диана Атанасова, която е служител на МВР, и нейния съпруг Юлиян Моллов, лекар, очевидно лишени от морал, етика, човечност, елементарна любов и нежност са преминали от много време всички граници на адекватно поведение. Никой не е длъжен да търпи такова отношение, системно да е заплашван без причина и да живее в страх", написа Славея Сираков в своя пост.

WINBET – завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

"Незнайно защо, тези хора живеят с идеята, че държавата работи за тях и безнаказано могат да безчинстват. Нося отговорност първо за дъщеря си, за себе си и разбира се за хората около мен и в този ред нито аз, нито съседите ми ще оставим нещата да продължат по този начин", добави голямата дъщеря на Наско Сираков и Илиана Раева.

Тя благодари на всички нейни приятели, семейство съседи и хора, които оказват подкрепа и допълни: "Аз не искам и няма да живея по този начин!"

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала ТУК