Председателят на родната таекуондо федерация Слави Бинев реши проблема с коронавируса. При гостуването си в предаването "Здравей, България" по NOVA той показа за какво става въпрос.

Тази година в България ще се проведат шест големи първенства и предвид този факт вече е помислено за здравето на абсолютно всички треньори, състезатели, ръководители, официални лица и лицата ангажирани с турнирите. На всички тях ще бъдат раздадени най-модерните предпазни средства. Това е антивирусният ZERO VIRUS, който представлява малка опаковка с лента за врата. Носейки го по този начин той отблъсква не само коронавируса, но и всички вируси, които се намират около вас. 

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Продуктът e сертифициран от NASA, СЗО (Световната здравна организация) и притежава абсолютно всички сертификати за продажба и разпространение в Америка и Европа.
 
"По този начин, ние от БФТaeкуондо сме сигурни, че ще намалим да минимум риска от заразяване. Доста федерации, клубове, фирми, организации и политически партии в България, които мислят за здравето на хората си, вече се свързаха с нас за доставка на т.н. бадж ZERO VIRUS", коментираха от българската федерация по таекуондо.