Бившият футболист Ваня Джаферович скочи на лошото момче на българския рап Ицо Хазарта. Последният вчера публикува във "Фейсбук" мнение, в което критикува здравния министър Костадин Ангелов, че ресторантите и заведенията не са му приоритет.

Коментарът на Джаферович в социалните мрежи:

"Не знам за вас, но на мен вече ми писна една година да слушам собствениците на ресторантите и заведенията, които се оплакват колко са ощетени и как цялата криза най-много ги е поразила тях.

Все едно, разбираш ли, ние тук си живеем живота и бизнесът ни или работата ни цъфти както никога до сега.

Сега гледам ги подкрепили и някои български изпълнители, като нападнаха министъра на здравеопазването, защото бил казал, че отварянето на ресторантите и заведенията не било приоритет.

Ами извинявам се, но какъв приоритет са те?

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

Да ходиш в ресторант или заведение, слушайки някой, който ще ти пее (а може и да вие) на ухото, не е необходимост, а лукс, който малцина могат да си позволят и в нормални времена, а да не говорим в такива, каквито са сега в момента.

Всеки един от нас е засегнат по един или друг начин.

Ние примерно сме във фитнес бранша и в последната една година сме работили само три месеца.

Нямаме доставки за вкъщи и такива неща, целият ни персонал е в неплатен отпуск, но стискаме зъби и чакаме да мине това.

Цяла Европа е в колапс, всичко е затворено, но на нас манджата, пиенето и джангърът са ни най-големият проблем".

Припомняме, че вчера председателят на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева също коментира мерките, които се въвеждат в борбата с коронавируса.