Английската звезда на снукъра Робърт Милкинс сътвори чутовен скандал по време на парти за течащия в момента турнир Турция Мастърс в Анталия.

В същия ден Млекаря, както е наричан състезателя, празнувал и 46-ия си рожден ден. Той солидно се почерпил с алкохол и това се оказва причината за поведението му.

Милкинс пристигнал вече пиян на партито, където налетял на бой на Джейсън Фъргюсън – председател на Професионалната асоциация по билярд и снукър.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

След това английският състезател отишъл в тоалетната, където изпочупил немалка част от инвентара. В крайна сметка, физическите му сили не издържали на поетия алкохол, той паднал в несвяст на земята. В резултат на падането си удря в главата и е открит окървавен от други участници в партито. Милкинс е откаран в болница, където лекарите се погрижили за раните му.

„Пих прекалено много. Бях в такова състояние, че не разбирах какви ги върша и къде се намирал. Беше навръх рождения ми ден и пих доста алкохол, но това не може да бъде оправдание за поведението ми. В един момент, докато бях в тоалетната, краката ми се подкосиха. При падането съм ударил брадата си в мивката или в пода. След това нищо не помня. Събудих се в болницата. Със сигурност имам рана на брадата и счупени ребра“, разказа Робърт Милкинс.