ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Бившият голмайстор на ЦСКА Фернандо Каранга е застрашен от все по-големи проблеми, след като в неделя беше арестуван в родината си Бразилия заради домашно насилие. 

Както вече стана ясно, приятелката му - 29-годишно момиче от Беларус, бе намерена в безпомощно състояние в квартал "Боа Виажем" в Ресифе.

В Бразилия разкриха още подробности за случилото се. Медиите в страната на кафето твърдят, че след като партньорите били в нощно заведение, Каранга се качил в автомобила си и започнал да шофира изключително бързо, въпреки че е употребил алкохол.
 
Половинката му е поискала да спре и той я е избутал от колата. 

 WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

След като ходила три километра, тя стигнала до дома им, където обаче двамата влезли във физическа саморазправа. В крайна сметка попаднали в басейна в двора, а футболистът опитал да удави жената.

Когато тя се измъкнала, пробвала да го удари с бутилка вино, но нарязала ръката си, а след това бразилецът я изгонил на улицата. Каранга продължава да е в ареста в Ресифе.

Бразилският нападател се превърна в един от любимците на феновете на ЦСКА през сезон 2017/18, когато в 30 мача в първенството вкара 24 гола. Каранга беше продаден на китайския Хенан, където кара шестия си сезон. 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала ТУК