ТВ предаването "Стани богат" се подигра жестоко с най-стария столичен футболен клуб - Славия (108 г.), след като стадионът на клуба беше споменат като възможен отговор на въпрос от днешното предаване.

Кое място често е наричано "фабрика за илюзии"?, попита водещият Михаил Билалов, а след маркирането на верния отговор "Холивуд" побърза да замаже гафа и опита да се извини на "белите" фенове.

"За феновете на Славия, това е чувство за хумор, нали", обърна се Билалов към участника, който кимна одобрително и се съгласи.

БЛИЦ припомня, че "Стани богат" веднъж вече вбеси привържениците на Славия, след като ги посочи като отговор на въпрос - "Броят на кое от следните известно време беше 27, после стана 28, но сега отново е 27?"

Футболен клуб Славия е седемкратен шампион на България, осем пъти носител на купата на страната. Печели Балканската купа два пъти и веднъж турнира за Купа Интертото.

Стадионът на Славия пък се използва за домакинските срещи на младежкия национален отбор на България от 2009 година насам.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)