Председателят на ММА федерацията Станислав Недков-Стъки, който от няколко дни се е заел да премахне незаконните палаткови лагери, които са блокирали центъра на София, оглави движение. 

Недков бе избран за лидер именно на Движението против незаконното блокиране на София и покани Отровното трио на дебат. Стъки стори това чрез пост в профила си във "Фейсбук".

Ето какво написа Председателят на ММА федерацията:
"Вчера бях избран за лидер на движението против незаконното блокиране на София, нападенията над мирни граждани, пилеенето на хранителни продукти, оскверняването на държавни символи и знаци!

Опазил ме Господ да ми мине през главата, че съм най-достойния, но осъзнавам отговорността и със сигурност ще направя всичко по силите си, за да оправдая големите очаквания към мен!

Начален Бонус до 1000 лв. за онлайн казино игри от efbet

Призовавам Отровното трио да излъчи някой от тримата, който да се яви с мен на дебат пред всички заинтересовани медии, за да се каже ясно на всички мислещи български граждани, кой за какво се бори и какво иска да постигне с действията си!

Ще поискам преди да започне съществения дебат, двамата с представителя на Триото да бъдем закачени на детектор на лъжата и публично пред всички да отговорим на три въпроса:

1. Получавате ли пари или други облаги, за да участвате във вашите протести?

2.Плащате ли на протестиращи и на хората, които стоят в палатките, блокирали София?

3. Обслужвате ли интересите на политическа партия и олигарси?

Така ще стане ясно на всички кой за какво се бори и с какви подбуди го прави!

Вярвам, че в България има независими и обективни медии, които искат да покажат двете гледни точки, и които ще вземат веднага под внимание моята покана за организиране на тоя дебат!".