Най-малко 10 човека са настанени в болница, след като са били стъпкани от тълпата при масова паника, обзела публиката на мача за световната титла по бокс в леката категория между Джервонта Дейвис и Роландо Ромеро. Дейвид защити шампионския си пояс във версия WBA след победа с нокаут в шестия рунд.

Преди началото на големия мач започната масовата паника, след като със светкавична скорост се разпространява информацията, че в зала „Барклис Сентър“ в нюйорксия квартал Бруклин са чути изстрели. Тогава хората се втурват към изходите и в настъпилото меле са били стъпкани поне 10 човека.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Американската спортна телевизия ESPN съобщи, че началникът на охраната на „Барклис Сентър“ е информирал за наличието на въоръжен мъж в главния коридор на залата. Счита се, че всички пострадали са с леки наранявания. Един е получил сътресения на мозъка, а друг е със счупена ръка.

Звездата на женския тенис Наоми Осака е била в залата. В своя публикация в „Туитър“ тя твърди, че е чула писъци и е видяла хора панически да бягат към изходите. Носителката на четири титли от Големия шлем признава, че се е чувствала ужасена заради новината за стрелба и е била сред мнозината, които са се скрили и заключили във ВИП стая.

Певицата Мадона също е била сред присъстващите на мача между Джервонта Дейвис и Роландо Ромеро.