Полузащитникът на Тотнъм и английския национален отбор Деле Али е станал жертва на въоръжен грабеж. Страховитата случка се разиграва в дома му. Двама нападатели нахлули в имота на Деле Али в Барнет, Северен Лондон, заплашили го с нож и му причинили рана на лицето. 

Играчът на Тотнъм е бил в дома си заедно с половинката Руби Мей, приятеля си от детинство Хари Хикфорд и още двама авери, с които играели карти. Деле Али се опитал да се саморазправи с крадците, след което е получил нараняванията. 

"Двама мъже са влезли в имота и са откраднали бижута, включително и часовници, след което са се опитали да избягат. Мъж, който живее в къщата (б.р. - Али), има леки наранявания след нападението, но не е поискал лечение. Няма арестувани и разследванията продължават", каза говорител на полицията.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Oрганите на реда са прегледали камерите за видеонаблюдение, за да установят как крадците са проникнали в дома на футболиста на Тотнъм.

Припомняме, че преди два месеца при въоръжен грабеж пострада семейството на съотборника на Деле Али в Тотнъм - Ян Вертонген. Случката се е разиграла по време на реванша срещу РБ Лайпциг от Шампионската лига.