Серина Уилямс и по-голямата и сестра Винъс Уилямс се оказаха обект на скандални обвинения. Причината е филмът „Кинг Ричард“, който разказва за началото на кариерите на двете знаменити тенисистки.

Ролята на бащата на двете сестри – Ричард Уилямс, е поверена на известния актьор Уил Смит. Както е известно, именно Ричард е в основата на големия успех на двете Уилямс в тениса. Серина и Винъс са продуценти на филма.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Продукцията обаче се радва на противоречиви коментари в социалните мрежи. Редица организации, борещите са правата на жените и равноправие между половете, обявиха филма за прекалено сексистки. Според тях филмът е прекалено фокусиран върху ролята на доминиращи мъжки образ на Ричард Уилямс, а не върху двете сестри.

В същото време сестрите Уилямс явно не се влияят от критиките към филмовата продукция. Те заминаха за Карибските острови на ваканция, където са придружени от майка си Орасин, съпругът и дъщерята на Серина - Алексис Оханян и Олимпия. Появиха се и снимки от ваканцията, на която Серина и Винъс Уилямс хранят малки акули в специален атракцион.