Нещата между бившия ни футболен национал Благой Георгиев и Златка Райкова се развиват по мед и масло, но Джизъса има голяма болка на сърцето си. Той страда заради факта, че не може да вижда сина си Елай, роден му от татарката Есмер Омерова.

Наследникът на Благо вече е 4-годишен, но Георгиев не го е гушкал от бебе. Българинът вече трета година не е бил със сина си.

Малкият дори не познавал баща си, а за такъв възприемал гаджето на Есмер - Максим Давидов. 
 
Рускинята постоянно показва колко е пораснал Елай и какъв сладур е. Танцьорката по танго често публикува снимки на сина си от Благой Георгиев в профила си в "Инстаграм". 

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)
 
Бившата футболна звезда и Есмер вдигнаха шумна сватба през 2015 година, по-късно тя роди от него, но последва развод. Татарката се заинати и дори забрани на българина да вижда наследника си. Благо е жестоко наранен от факта, че може да му се радва единствено от снимките, които Омерова публикува в социалните мрежи. 

39-годишният Георгиев има син и от настоящата си половинка Златка Райкова - Благой-младши, както и наследник Давид и дъщеря Йоанна от бившата гимнастичка Христина Витанова. За разлика от Есмер, Витанова не прави проблеми на Благой и той е неразделен с децата им. Вчера Георгиев и Златка се показаха от Боровец, където са на ски заедно с малкия Благо, кака му Йоанна и батко му Давид (на снимката най-долу).