ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Бившият световен шампион по бокс Флойд Мейуедър проведе още една демонстративна битка, която обаче завърши с масов бой. Парите, както е прякорът на непобедения на професионалния ринг 46-годишен американец (50 успеха и нито едно поражение) се изправи срещу Джон Готи III - внук на известния мафиот oт фамилия Гамбино.

Легендата Мейуедър имаше превес и владееше боя без особени затруднения. Ветеранът нанасяше мощни удари и избягваше умело крошетата на 30-годишния американец Готи.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+) 

Реферът Кени Бейлис предупреди боксьорите да бъдат по-активни, след което спря боя в шестия рунд заради много приказки и твърде малко действия. Бесният Готи налетя на Мейуедър. Реферът се опита да защити Флойд, но също беше ударен.

За секунди рингът се изпълни с приближени до двамата боксьори и настана грозно меле, което се пренесе и по трибуните. В крайна сметка на охраната се наложи да изгони част от зрителите извън съоръжението.

Скандалите продължиха и зад кулисите, което принуди и полицията да се намеси.

За дисквалифицирания Готи това бе първа загуба на ринга, идваща в третия му мач. Що се отнася до Мейуедър - той отново спечели демонстративен двубой и прибра огромна сума. Срещата обаче ще се запомни като един от най-грозните спортни моменти от началото на 2023 година.

Боксовата легенда Флойд Мейуедър се пенсионира непобеден от професионалния бокс, но продължава да се бие в демонстративни мачове, от които печели милиони. 

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!