Една от големите легенди на смесените боеве Тито Ортис, който в момента води политическа кампания за избирането си в общинския съвет на калифорнийския град Хънтингтън Бийч, посочи точната дата, след която заразата от COVID-19 ще изчезне.

„Всичко е на политическа основа. Това ме вбесява, тъй като много хора загубиха живота си заради тази зараза. Този вирус е човешко дело и има за цел да контролира популацията по света. Всичко е продукт на либералите, които не искат част от богатството на света да отива за изплащане на социални придобивки за възрастните хора“, заяви 45-годишният член на Залата на славата на ММА.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

„Това не е предположение, а е факт. Хората трябва да научат истината. Аз знам кога ще започне изчезването на COVID-19. Това ще стане на 3 ноември, след като приключат президентските избори в САЩ“, допълни Ортис.

Боецът е сред поддръжниците на Доналд Тръмп и беше категоричен, че няма да промени позицията си за коронавируса дори и след новината за заразяването на американския президент.