Звездата от Световната федерация по кеч Лана, чието истинско име е Си Джей Пери, разказа за безбройните перипетии, през които е минала със своя съпруг, докато влязат в България. Американката е омъжена за българина Мирослав Барняшев, който до преди няколко месеца също се състезаваше в кеча с името Александър Русев.

Блондинката показа неприятния тест за COVID-19, на който е подложена на границата. Тя изрази възмущението си от служител на пропускателния пункт, който се е появил пред тях с цигара в ръка, но без маска на лицето и заявил, че двете звезди трябва да се бъдат под карантина за 72 часа и да минат на тест за коронавирус.

Winbet - победата е емоция! (18+)

Двамата разказаха, че трудно са напуснали летището в САЩ, след това е трябвало да летят за Турция. Там пък им поискали да си платят за виза. На границата с България имало голяма опашка от чакащи автомобили, но един от митничарите разпознал Барняшев и то не като кечист, а като влогър за компютърни игри. Граничният служител им помогнал да минат изключително бързо през турския пропускателен пункт.

След това обаче дошла описаната вече случка на българската граница. На публикуваното в You Tube видео се вижда как Си Джей Пери се подлага на тест за COVID-19, след който й се насълзяват очите. Въпреки това тя изрази желание по най-бързия начин да отиде на парти с чалга. Американката дори показа как ще играе кючек и сиртаки.